FIZZY ICE TEA

BUBBLANDE NYHET

VÅRA SMAKER

All FOXens läsk är ekologisk och koffeinfri. Dessutom innehåller läsken mindre socker än i vanlig läsk, och vi skippar färgämnen och tillsatser. Bra va? Vi vet.  

A THIRD TO THE WORLD

Förutom att driva ett framgångsrikt företag genom att använda den erfarenhet, de kontakter och den kunskap vi har så är vårt mål att hitta nya sätt att ge tillbaka till världen. Vi lever efter devisen ”A THIRD TO THE WORLD”. Det betyder att vi ger tillbaka en tredjedel av bolagets vinster till miljön eller människor som behöver hjälp.

För oss är det en självklarhet att vi som företagare måste ta ett större ansvar för att ha en värld kvar att tjäna pengar i. Självklart vill vi tjäna pengar, men inte till vilket pris som helst! Vi ger en tredjedel av vår vinst till små och stora organisationer som stödjer både sociala och miljöförbättrande projekt. Vi ser det som framtidens företagande!

HÄR HITTAR DU FOXEN I SVERIGE

Foxen hittar du på de allra flesta ICA-butiker i Sverige, välsorterade Hemköp-butiker i Sverige, samt välsorterade Coop-butiker i Mälardalen och Östergötland.

HANDLA ONLINE

Du vet väl att du även kan beställa hem alla Foxens produkter här!