DIRTWATER FOX BREWERY

Räven är ett listigt och klokt djur som väljer att gå sin egen väg. Det tänkte vi på när vi utvecklade The Dirtwater Fox ekologiska läskedrycker. Vi valde bort färgämnen och konserveringsmedel. Här samsas istället ekologiskt socker, frukt- och bäraromer, citronsyra med vatten och kolsyra. Läsken innehåller även mindre socker än vanlig läsk. 

Resultatet har blivit en egensinnig och annorlunda dryck med känsla för vad konsumenten uppskattar. Enkelt och smakfullt helt enkelt. Och du – vi pastöriserar också läsken för bra hållbarhet på naturlig väg. Smart eller hur?

Välj mellan våra många smaker – Cola Blanco (vem har bestämt att cola måste vara brun?), Cantaloupe, Green Apple, Pineapple Coconut, Strawberry Cake och Fizzy Ice tea (Mango, Peach och Lemon Ginger).
Läsken har EU-lövet som ekologisk märkning.

Dirtwater Fox Brewery ägs av The Nordic Soda Company AB.

 

THE NORDIC SODA COMPANY

The Nordic Soda Company AB är ett Norrköpingsbaserat företag som producerar ekologisk dryck i form av Ekobryggeriets tonic och läsk från Dirtwater Fox Brewery. Grundarna till företaget heter Marcus Nyberg, Thomas Jensen och Daniel Gustafsson.

 

EKOBRYGGERIET

Ekobryggeriet erbjuder ekologisk tonic med nordisk tvist. Tonicen finns i smakerna Besk, Fläder, Mer beska, Rabarber, Granskott och Kryddnejlika. Ekobryggeriet har även tagit fram en premiumtonic tillsammans med metalbandet Inflames. Förutom tonic på flaska erbjuder Ekobryggeriet även Tonic Sorbet och Tonic Syrup.  Klicka här för att hälsa på syrran Ekobryggeriet!

A THIRD TO THE WORLD

Förutom att driva ett framgångsrikt företag genom att använda den erfarenhet, de kontakter och den kunskap vi har så är vårt mål att hitta nya sätt att ge tillbaka till världen. Vi lever efter devisen ”A THIRD TO THE WORLD”. Det betyder att vi ger tillbaka en tredjedel av bolagets vinster till miljön eller människor som behöver hjälp.

För oss är det en självklarhet att vi som företagare måste ta ett större ansvar för att ha en värld kvar att tjäna pengar i. Självklart vill vi tjäna pengar, men inte till vilket pris som helst! Vi ger en tredjedel av vår vinst till små och stora organisationer som stödjer både sociala och miljöförbättrande projekt. Vi ser det som framtidens företagande!