Avslutad emission

Emissionen är avslutad för den här gången
VAD HÄNDER NU?VARFÖR FOXEN?

Avslutad emission

Emissionen är avslutad för den här gången
VAD HÄNDER NU?VARFÖR FOXEN?

Vad händer nu?

Först och främst: Tack för er nyfikenhet, ert intresse och för att ni är så många som vill vara med. Vi är enormt glada, varma och tacksamma för att just precis ni har blivit en del av gänget.

Nu är emissionen avslutad, och vi fokuserar i skrivande stund på att sammanställa investeringarna. Vi beräknar att detta kommer ta några veckor. Så fort vi är färdiga kommer alla nya delägare få ett välkomstmail där vi berättar mer.

Har det dykt upp fler frågor? Kul! Du är alltid varmt välkommen att höra av dig till oss på invest@dirtwaterfoxbrewery.se

Varför Dirtwater Fox Brewery?

Produktutveckling

Vi har precis lanserat tre nyheter. Under hösten tillkommer ytterligare fyra. Med genomtänkta lanseringsplaner, influensersamarbeten (som av erfarenhet visat sig vara en hejdundrande framgångsfaktor för oss) och dessutom högsäsongen på intåg, ser vi detta generera fina försäljningssiffror och därmed hög produktion. Vi strävar även efter att bredda Dirtwater AB (publ) i nya produktkategorier inom kort.

Vi satsar i Tyskland

Vi gillar att se oss om i världen och säljer redan idag våra produkter på olika exportmarknader. Nu har vi hittat nästa spår. Via vårt systerbolag, Ekobryggeriet, har vi en väl upparbetad ingång i Tyskland som vi nu kommer ta ytterligare tillvara på. Vi ser en stor efterfrågan på svenska produkter och har dessutom mött en efterfråga på just vår Fox. Under hösten 2021 satsar vi därför på den tyska dagligvaruhandeln.

Rörelsen

Men vi nöjer oss inte med att bara producera och etablera en bra produkt. Vi vill också använda vårt varumärke till att uppmuntra rörelse. Stillasittandet ökar och vi har följt det med orolig blick. Nu har vi chansen att börja hjälpa till på vårt sätt, och har därför redan ingått partnerskap med aktörer vi tycker gör schysta grejer. 

Vad ingår i investeringen?

Den minsta summan att investera är 1 500 kr. De som investerar mer får extra fördelar, utefter hur mycket de investerar. 

Samtliga som investerar får:

– Nyhetsbrev om vad som händer i Dirtwater AB (publ)

De som investerar mer får: 

Viktiga dokument

Investeringsmemorandum
Investeringsvillkor
Investeraravdrag

Kontakt

Vänligen maila oss på:

invest@dirtwaterfoxbrewery.se

HÄLSA PÅ

The Nordic Soda Company AB
Finspångsvägen 63
602 13 Norrköping

FÖR ÅTERFÖRSÄLJARE

nordicsoda.se