Bli delägare nu

Bara 1 dag kvar

KLICKA HÄR

Bli delägare

Bara 1 dar kvar

KLICKA HÄR

Hittills investerat (SEK)

3 575 938

Hittills investerat (SEK)

Nu hoppas vi på din fulla uppmärksamhet. Att du lägger undan mobiltelefonen (ja, så länge det är den du inte läser ifrån) och plockar ut hörlurarna ur öronen. För vad vi vill göra nu, är att tala om något viktigt. Något som för oss är självklart. Något vi hoppas snart ska bli exakt lika självklart för dig:

Våra barn ska inte dricka skit.

De ska heller inte få i sig mängder med koffein, färgämnen och konserveringsmedel. Tyvärr hör konsumtionen av dessa ämnen till vardagen för många idag. Härligt för livsnjutaren, mindre härligt för kroppen.

The Dirtwater Fox Brewery tillverkar ekologisk dryck utan all skit. Dessutom i vissa fall med mindre socker – i vår nya produktserie Fox Crush finns faktiskt inget tillsatt socker alls. Den är endast naturligt sötad med ekologisk fruktjuice. Bra, va? Vår mission är att erbjuda världen ett långt mycket schystare alternativ i ett samhälle där läskdrickandet ökar. Vi vill även vara med och kämpa i nästa led; vi vill kämpa för mer rörelse. Att aktivera sig ska vara kul! Enkelt! Coolt! Därför vill vi, och kan vi, dra vårt strå till stacken. Hur, kommer du kunna läsa om i vårt memorandum.

På tre år har vi vuxit från att bara bestå av en simpel idé, till att omsätta 20 miljoner SEK. Det är en rätt galen resa, som bara kommer fortsätta. Så, vår fråga till dig är:

Nu öppnar vi upp vår emission under ett par veckors tid, för att ge dig möjligheten att bli delägare. I vårt memorandum, kan du läsa om de viktigaste insatserna du som investerare kommer vara med och bidra till. Tillsammans kan vi vara ännu schystare.

Varför Dirtwater Fox Brewery?

Produktutveckling

Vi har precis lanserat tre nyheter. Under hösten tillkommer ytterligare fyra. Med genomtänkta lanseringsplaner, influensersamarbeten (som av erfarenhet visat sig vara en hejdundrande framgångsfaktor för oss) och dessutom högsäsongen på intåg, ser vi detta generera fina försäljningssiffror och därmed hög produktion. Vi strävar även efter att bredda Dirtwater AB (publ) i nya produktkategorier inom kort.

Vi satsar i Tyskland

Vi gillar att se oss om i världen och säljer redan idag våra produkter på olika exportmarknader. Nu har vi hittat nästa spår. Via vårt systerbolag, Ekobryggeriet, har vi en väl upparbetad ingång i Tyskland som vi nu kommer ta ytterligare tillvara på. Vi ser en stor efterfrågan på svenska produkter och har dessutom mött en efterfråga på just vår Fox. Under hösten 2021 satsar vi därför på den tyska dagligvaruhandeln.

Rörelsen

Men vi nöjer oss inte med att bara producera och etablera en bra produkt. Vi vill också använda vårt varumärke till att uppmuntra rörelse. Stillasittandet ökar och vi har följt det med orolig blick. Nu har vi chansen att börja hjälpa till på vårt sätt, och har därför redan ingått partnerskap med aktörer vi tycker gör schysta grejer. I vårt memorandum ser du vilka. 

Vad ingår i investeringen?

Den minsta summan att investera är 1 500 kr. De som investerar mer får extra fördelar, utefter hur mycket de investerar. 

Samtliga som investerar får:

– Nyhetsbrev om vad som händer i Dirtwater AB (publ)

De som investerar mer får: 

Viktiga dokument

Investeringsmemorandum
Investeringsvillkor
Investeraravdrag

Kontakt

Vänligen maila oss på:

invest@dirtwaterfoxbrewery.se

HÄLSA PÅ

The Nordic Soda Company AB
Finspångsvägen 63
602 13 Norrköping

FÖR ÅTERFÖRSÄLJARE

nordicsoda.se